2014. február 24., hétfő

Káposztás sonkatekercsek



A neve alapján biztosan nem vetemednék arra, hogy valaha is elkészítsem, de az egyik barátnőm annyit áradozott róla, hogy ki kellett próbálni. Nem csalódtam benne, és aki szereti a savanykás ízeket az szintén nem fog. Ráadásul még egészséges is, tele C vitaminnal. 

Hozzávalók: 

kb 15 szelet bármilyen sonka 
kb 15 evőkanál savanyú káposzta 
2 dl tejföl
5 dkg trappista sajt 

A sonkákba beletekerünk annyi káposztát, amennyi belefér. 



Egy jénaiba helyezzük a sonkatekercs sort, majd rákanalazunk annyi tejfölt, hogy tökéletesen beborítsa. A tetejére sajtot reszelünk és betoljuk a sütőbe. Egészen addig hagyjuk bent, amíg a sajt rásül. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése