2014. február 24., hétfő
Káposztás sonkatekercsek
A neve alapján biztosan nem vetemednék arra, hogy valaha is elkészítsem, de az egyik barátnőm annyit áradozott róla, hogy ki kellett próbálni. Nem csalódtam benne, és aki szereti a savanykás ízeket az szintén nem fog. Ráadásul még egészséges is, tele C vitaminnal.
Hozzávalók:
kb 15 szelet bármilyen sonka
kb 15 evőkanál savanyú káposzta
2 dl tejföl
5 dkg trappista sajt
A sonkákba beletekerünk annyi káposztát, amennyi belefér.
Egy jénaiba helyezzük a sonkatekercs sort, majd rákanalazunk annyi tejfölt, hogy tökéletesen beborítsa. A tetejére sajtot reszelünk és betoljuk a sütőbe. Egészen addig hagyjuk bent, amíg a sajt rásül.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)




Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése